Friday, 23 September 2011

digging the hole

Assalamualaikum

hey guys, rindu ain tak ! oke aku tau rindu,jgn memalu nak ngaku , sbnanye ain dah lama dok on9 #eleh padahal bru 6 hari kutt? eh yeke? ntoh ler . takmo merepek be serious okayy , actually sorry sesangat sebab tak permisi dari kalian semua , ain maybe tak sentuh lappy terchinte nih until habih final exam , maybe lahh . *ain bukan leh caya*

ain nak study hard not study smart lahhh, sebab aku nih bukan leh harap , so kne usaha lebih sikit . dari itu mari lah kita ramai2 gali lubang ! -..- gali lubang? peribahasa baru khas dari ain yang mempunyai maksud tersirat iaitu mencari kejayaan aisehhmannn , nampak tak keinsafan nye di situ . 

ok lahh nak sambung dating dgn buku nih , boiboi 

WISH ME LUCK GUYS !

\
ain pasti boleh buat ! yeahhh .

p/s : siap sedia kau helmi .kita lawan final exam nih !

2 comments:

  1. langsung tak leh pecaye ngan budak ni

    ReplyDelete