Sunday, 27 November 2011

erk -.-


Assalamualaikum


what such a freaky weekend ! aku cuma tulis n draw something bagi mengisi masa lapang . erk -.-

may u tell me . that what kinda person of me? pretty . sure not . *apaygaincubackpnih*

i think minggu lepas .ROZITA ade bgtau . ade mamat tanya psal aku . erk -.-
their conversation !

guy :wah dah tinggi kau kan . erm mana kawan kau tuh?
rozita :*weird* kawan yg mana?
guy :alahh . yg putih macam cina tuh .rendah2 omeyomey tuh
rozita :ouhh ain . ye kenapa . ? die ade kat rumah lerr *annoying face*
guy :ouh takda . dah lama tak nampak dia . kirim salam kat dia . ckp iloveu kat dia 

bila rozita cerita kat aku . satu je expression . erk -.-


maybe i'm not prettah like u or u . tp saya comel . setuju ! *startpeghahsan*

then after a week . my lol sis pulak tell me . yg ade mamat kedai kirim salam . and nak mintak number phone . why me? erk -.-

setahu aku . aku keluar rumah memang jarang , even tempat pling jauh aku lepak rumah jiran sebelah je . but how ? mamat mamat luar sana boleh tau pasal aku and also my name? erk -.-

FINALLY 

 aku sendiri yg mengalaminya . ketika membeli burger di kawasan perumahan jugak . erk -.-


burgerboy :hai lama tak beli burger kan .
me :ouh ye . hehe
burgerboy :nama awak ain kan . sekolah lembah keramat kan . 
me :ouh ye . hehe *dalam hati mana mamat nih tau . erk -.-*
burgerboy :awak dah ade boyfren ke?
me :ouh ha? ouh ade kut tah . *mamat nih dah nak mintak pelempang nih*
burgerboy :awak ade phone ? nak number boleh tak . mana tahu awak nk burger ke ape ke? saya boleh hantar.
me :ouh saya takde phone . eh burger saya tuh macam dah siap je . *erk -.-*

memang boy macam tuh ek . ngurat cara tah ape2 tah . gatal bebeno erk -.-




for jawapan untuk burgerboy td . ye saya dah ade boyfreng .myboy comel . and ilovehim more than mybag . hewhew .

so jangan nak gatalgatal garu sana sini okayyy :D kehbye . assalamualaikum erk -.-

p/s : kita jgn terlalu arrogant apabila lelaki cuba mengurat . senyum je kayy  erk -.-

2 comments:

  1. haha . sumpah lawakss . kalau abg doctor ke pilot ke nsem tnye x pe gak ! xD

    ReplyDelete