Thursday, 2 June 2011

girls kitew2 jeH..

heyya di sana ,heyya di sini,heyya di sinun..aku nk cecite2 lg at korang nih...pasal kancil dan si buaya,eh eh taklah, tipu jeh,,nk cite pasal girls kawasan umah aku..i mean 'JIRAN' lahh,diorang baik taw..jnis otak berair cam aku juge, hehe,(ain sorang je),,rumah diorang lah tempat aku wat sepah,rumah diorang gak tempat aku buang sampah.hehe JK..kat diorang lah aku cite prob aku,klu aku de prob ,kiteorang akan kumpul dlm bilik,n discuss..konon je,pdhall,,haha..then kitorang gossip2..gossip pasal agame oke..hehe,,bile aku boring,aku lpak umah diorang..tak pon diorang lpak umah akuu,,ulang alik je lah keje kami,,hehe,korang mesti nk tngok kan spe la si girls tuh kannn...meh aku tunjuk..comel mereka sprti saye juge *nk aje bdak nih..


haaa,,nme si gadis manis nih rozita izlin,,ayu je die,,lg ayu kitee..kan2..die nih rajin taw kemas rumah ,smpai mak aku asyik puji die je lahh,otak pon pandai,sume subjek A..dahsyat die nih,,aku slalu lpak dlam bilik die,aku wat bilik die cam aku nye bilik je..tak patutt btull,,hehe


haaa..yg nih plak nme nye abilla ,tp kitorang pggil die bella..sweet je die sandar at dinding tuh,die tak taw dinding tuh ade lumut,hehe,,JK,umah die nih jauh sikit,die je lah yg slalu dtg at umah kami,sian die kne jlan jauh,tp demi mempertahankan diri drp kesunyian ,sanggup die,,hehe


taraaaa!! ni lah yg pling hot !! wonder twin..yeah !!yg blah kiri tuh erfirra.yg kanan tuh erfilla,erra kitorang pggil akak,ella kitorang pggil angah,diorang nih bru abih skolah tahun nih,bru lpas spm la gak..da nk smbung blaja,,yg akak tuh smbung at overseas at PADANG dalam course pe ntah *tak ingat,,yg angah tuh nk smbung blaja at MSU dlm course perubatan,,emm yg sedihnye si akak la nih..nk g overseas..mesti rindu nnti,,die berangkat g PADANG ujung blan 6 nnti,,huuu..sedihnye!! *mesti kitorang rindu kat akak nnti ..




haaa...ni lah die geng2  kawasan perumahan,klu korang nk join kitorang sila isi borang dahulu ye,,tp pastikan kamu "girl"..hehe ..itu je lah utk ari nih,,k bye2.. assalamualaikummm!! :)  


p/s : kite semua kawannn k..

1 comment:

  1. huuu,,sedihnye,,,lagu count on me lak tuh,,,sedih aku..huuu,,,nk nangis nihh,,*jgn tegur

    ReplyDelete