Saturday, 18 June 2011

HAPPY FATHER'S DAY

assalamualaikum sayang! ye.. aku ter-skip update kan , oleh sebab kisah "sedih" aku yg arituh kann.. :)) walaupon kite sedih kite tetap rocks babeh !
actually takmo cite tu lahh,,,nnti wa jd sedih ..

korang ! malam nih tepat kul 12 malam "HAPPY ayah's DAY" lahhh,, npe pelik? sye tak panggil father sye pggil AYAH ! korang pon pggil ayah ! yes samelahh kite !
korang ingat tak pengorbanan ayah korunk ?
yay~ aku ingat !
mse kecik2 dulu kann,aku ske tdow dgn ayah aku sampai aku umur 9 tahun kalau tak silap ! ayah aku baik wehh,haaa,,sanggup kau tampar nyamuk demi anak die? ayah korunk ade !
lepas tu,aku ske kalau ayah aku jemput aku dr skola ! sebabnye ayah aku akan dukung aku dr klas smpai ke kereta ! best wehh,tp aku kne ejek la nan kawan2,diorang kate aku anak manja lahh ape lahh,padahal ayah aku yg nk dukung ! aku tak suruh pon,,elehh diorang jeless :p

lagi satu kan,ayah aku nih tak kedekut taw tak mcm mak aku,,*soli makk,,
ayah aku sanggup beli pe je tuk aku,
aku mntak PS2 die bagi although aku ni pompuan ! aku nak handset model baru pon die mesti beli ! tp takde lah tiap2 hari mntak phone bru kan ! agak2 lah !
harituh, aku nk anak ayam warna warni pon die belikan..alah anak ayam yg kecik2 yg pelbagai warna tuhh,,*ayam hidup okayy..
lpas tuh aku mntak anak itik lah ni lah tulah *mmg mnyusahkan..tp ayah aku "sabojelahh"
pastu ayah aku ajar aku bawak motor ! dr darjah 4 lg tuu aku da pandai bwk motor,yg klakanye,aku bwk motor smpai jatuh longkang ! sakit wehh,sebulan la gak aku anti-motor
and now ayah aku nk ajar aku bwk kereta plak..maybe bulan 11 nnti kot ! dah lah nk ajar aku yg kereta manual pnye ! gile ssh wehh !
aku redha je lah,demi ayahku sayangg !

skang nih aku tgh pujuk ayah aku beli motor KAWASAKI lahh weehh ! tp ayah aku taknak belikan sbb tak ckup umur ! die kate "mne ade perempuan bwk motor besar" ..elleh pompuan pon terror lah..cewah
btw kann..esok ahad kan..i mean hari nih la,sbb jarum jam da kul 12.05 pg..aku nan mak aku rancang nk celebrate at restoran laaa..! smbil tu shopping2 sikit utk ayah aku ! yeah ! tak sabonye lahh..

tp ape2 pon ! aku sgt SAYANG akan ayah aku ! ayah mmg lelaki yg hebat lahh ! akak sayang ayah tauu! nnti tngok wrestling same2 k !

k la guys ! aku nk stop sini dulu..b-4 that aku nk korang usha pic ayah aku nih ! lihat di bawah!

ye..yg kanan tuh ayah aku ! tengok ceria je die dukung adik aku kann..(hensem tak ayah wa)

ni mase aku nan ayah aku celebrate mak's day ! at pizza san francisco ! esok gilran ayah plak yg kmi celebrate kann :)))

da la wehh ! aku da pnat type nih ! bantal da soh tdow !
whatever is...my ayah mmg paling dashing rite ! huahuahua..

HAPPY FATHER'S DAY AYAH !

p/s : who next? ur mother
who next? ur mother
who next? ur mother
n then ur FATHER !

No comments:

Post a Comment