Friday, 29 July 2011

happy happy

Assalamualaikum

yeahh guys ,kite happyhappy sangat tau , sebab semalam abang KHAIRUL FAHMI melamar kite jadi bibik dia *okayy tiputipu, tak hado kono mengono dgn si pemain bola tuh,
aku happy sgt sebab aku dapat tukar background aku dgn yang baru, yay ~bkn hape awak,dah 3 jam siot duduk depan lappy nih nak mencari background yang sesuai.akhirnye jumpa juga,
ALHAMDULILLAH lah ye

ini bermakna aku boleh lah pegi tdow hee howww .. kbye salam

p/s : tak hado lah happy mana ..heh ! gebang lebih

No comments:

Post a Comment