Thursday, 4 August 2011

Dugaan ramadhan (abg gemuk lulali revenge kite : mercun!)

Assalamualaikum

whatever ! geram sakit hati n macam2 lagi perasaan nih, ughh-,- annoying sgt nan abang gemuk lulali tuh,mentang2 i terkantoi bg nama dia at cikgu disiplin kankan,sbb die meludah knkn, mmg salah lah kankan,spe suruh kankan ! die start menyakai kan diri dgn membawa mercun mancis.serious childish kutt-.- hey abang gemuk lulali kite hanya menjalankan tugas je lah,yg ekau nak marah eden nih apo pasai,sapo suh ekau pegi meludah kennnn,so terpaksa lah i write ur name,tp kau lucky sgt sebab hari nih tak hado perhimpunan ,kalau hado ! mmg hishh lah kauu kann !

tadi macam biasa ,aku jaga bngunan aras satu blog ALFA kankan, then tgh khusyuk mengusha org lalu lalang ,tetibe "gedebommm"kuat sangat , ape lagi ! dgn pantas lah aku ter-latah kankan,bkn melatah ,TER-LATAH okayy, dah lah baling mercun tuh dari aras tiga n die SENGAJA baling mercun tuh ke arah aku, watdefakkk lah kenn !awat aku jd mangsa baling mercun seriously kuang hajo ! masalahnya kan ,hado aku berkasar ke nan kau! yang kau nak revenge aku nan bendahlah tuh apo pasai !ingatlah ,bulan puasa nih kene jaga etika sikit,ekau tuh dah beso , hish-,- serious sakit hati,kecoh satu sekolah tadi, tp nasib baik semua budak duk BACKUP aku,kau hado ke abang gemuk lulali yang tak sado diri. YA ALLAH ,sabojelahh,

tapi kite bahagia sangat awak ! sebab dgn pantas cikgu disiplin datang n tahan die,habih lah kau ! geram kite dgn perangai die,semalam meludah hari nih men mercun plak tuh,dah lah baling at aku,nseb bek aku sempat terelak or sama erti dgn terlompat ke arah lain,ngeng...semua dak2 laki BOO sama die, kasi BOO sama abng bahjet comelss tuhh BOOO----! kayy stop lah boo-kan die kesian die kankan,maybe die nak ngorat aku cara camtuh kankan, terperasaan sudaa,ngek.positif thinking..

lepas baling mercun at aku,kau nak bahjet comelss pulok,elehh belah lah kau -,-

p/s : ain not in the mood ,tgh bercadang nak revenge die balik bkn baling mercun tautau, nak baling kasut kat muka tembam die tuh,hish benci ! nasib baik bulan mulia kankan :)

1 comment:

  1. http://lisa-love-life.blogspot.com/2011/08/award-to-my-777s-follower.html special entry for you, lets read :)

    ReplyDelete