Saturday, 20 August 2011

Dugaan ramadhan (eh kau lagi!)

Assalamualaikum

continue babak sedih td, okey kite bertambah sedih n geram when my labelly ex kontot ttibe mesej kite td, ohemgeeee,rse nk campak je telefon td,nseb baik tuh duit ayah,kalau tak ishh dah rembat da td !

okay, td ade org kol en en,taktau number sape? sbb number die i dah buang, jd die ckp camni
"hye ain,lamanye tak kol ain kan,rindu giler"dgn pntas aku tercampak phone,#cmpak atas katil le# then aku pon jawab ler kan "err nih spe ? ttibe jeh,maaf sye tak knal awak ,okbye"okeh mmg kerek lah kite td en en, sbb kite takut le wakk,mne tau org jahat ke knkn, then die kol bnyak kali but i wat tak layan je en, then die send mcg tau, die tulis "ingat lg tak mse kita nk jmpe tp tak jd arituh,then ain ttibe mntak break tnpa alasan ,nih ojiey lahh sygg"ehiuww,okay tkak aku loya sgtsgt ,nk muntah !aku dah agak dah, heh ! mmg aku nk layan lah kan, menyampah dgn si playboy tuu, ! then aku kate lah , "sorry lah sye tak knal awak ,n awak tipu,kedit dah abih .ok bye salam"mmg kerek abih lah wak ! bkn ape? die dah jd bf org len,tak baik lah kan kite masuk dlm hidup die lg en, dah lpas tuh lpas lah, jgn kau harap aku lg sebab aku dah tak mengharapkan kau lagi !

kepada MUHD ROZZIEY A.K.A OJIE ! tolong dan tolong sgtsgt,jgn lah gnggu aku lg, kau dah ade awek bru kankan,so just lpaskan aku, dah2 lah rayu2 aku lg ! aku dah trauma dgn lelaki serupa gini, ughh ! mood jd gile, harap awak paham okehh :))

this song just for you ojie just dengar n try to be rasional okeh, maaf lah kalau terkasar bahasa td n maaf sgtsgt sebab tak layan kau td, aku tak sengaja, hayati lagu nih baikbaik !
#stop my mp3 if u want to hear to this song#

p/s : i know i can't take one more step towards u ,coz all the waiting is regrets,don't u know i'm not ur ghost anymore ,u lost the loved i love the most !!!!!!!!

No comments:

Post a Comment