Thursday, 20 October 2011

BIGBADWOLFBOOK SALE !

Assalamualaikum

cuba baca title tuhhh ! yeahh bigbadwolfbook sale.. jum jerit dulu ! wowWWWW!
yeah!(rehat exam so boleh lah update kenken) . 

so hari ahad harituh 16oct aku n also my family pergi Serdang .woot woot ! bukan pergi saja saja okayy .kami pergi utk membeli buku , ehem ehem .keluarga ulat buku lah katakan *mata ke atas ke bawah nympah , 
kami pergi ke sana sebab sana ade discount sehingga 95% tauuuuu, ok jerit lagi ! woWWW murahnye .*bg yang suka baca buku lah kan, tp masalahnye .tarikh akhir dah tamat ,so korang korang n korang dah terlepas T_T jgn nanges okayy ,tahun depan ade lgi .maybe?

i just bought 4 books only , sebab sebab ,kami kne rush harituh , so amik je mana nampak best .hehe
memang murah sgt wakk, haihh buku yang harga 40 n above boleh beli dgn harga 8 ringgit Malaysia je , jerit lagi woWWW.. murahnyeeeeee. 

haaa tak boleh stop drp cakap "woWWW murahnye .." 

nilah buku yang kite beli :)

4 buah buku dgn harga 50 ringgit je, woWWW murahnyeeee..

ouh ye , girls minat novel shopaholic kankan? *i x minat .kalau kat luar harga buku tuh 50 something ken but kat sini dapat 8 ringgit Malaysia je youuu. jerit lagi kuat woWWW murahnyeeee...

okehbye . woWWWW bestnye . jgn jeles ^^ hihi

p/s : baru habih exam , rehat exam seminggu then exam balik, haihh lahhh . gud luck yaw*add math susah .

No comments:

Post a Comment