Saturday, 22 October 2011

HI-TEA PREFECTS :)

Assalamualaikum

hey everyone .lets talk bout today ! awesome day lah arinih , awww, td pada tanggal 22oct ade jamuan utk pengawas ,bertempat di HOTEL PUTRA,KL ,ni takde sponsor .wa bayar beb ! n op-coz lah diundang sebab kite pengawas , err-,- *annoying

hotel putra :)

yes , datang diundang bersama kad undangan tertera no cabutan bertuah ! haaa tak kne pon *bertuah mendenye

pengawas perempuan yg berdedikasi . wootwoot *mata keatas tgn ke bahu 

glamorous , gorjerous *eh adeke? 

model hotel *harhar tepuk dahi . yeah harinih tudung bawal , tak pkai shawl , nnti org mintak tandatangan pulok , ehem2 mklumlah hana tajima lah ktekan . hohoho *jkjk

with model, yeahh die cantik n tinggi n u know what age she is... jengjengjeng ,13y/o laling u amagine it, even i pkai high heels pon, still kat bahu die *bilelah aku nak membeso nih

mai datang maii..


azrina dan atikah .. love much !

with madeena n nabila :)

for pengetua :'(

persembahan daripada pengawas form 5 . wooo tingginye si hakimi  !!

the expressologist :)
putra KL, sumpah lawak. hahaha
*putra tlong jgn peghasan .hoho

she's the one is gorgeous ! mana die pergi pasti di pandang ! yes our kajol . nk autografff , haha
*dhiviya pemenang busana :)

smk lembah keramat , u r the best , n for pengawas form5 yg akan menduduki spm taklama lagi n also akan bersara juga dr menjadi pengawas dan akan menjadi bekas pelajar smk lembah keramat , now here, i just want to say , jasa korang sgt bermakna T_T, hope korang akan mendapat straight A's .n jangan lupa kami :)) kami akan menjadikan senior semua sbg idol kami *terharuuu .. sobsob. we loves to be perfect prefects like u all ^^

good bye ,n that's all

p/s : *sorry gamba sikit , camera capuk wat hal*
*the best moment is, terjatuh dr tangga bas,nseb bek takde org tengok.malu mak.hakhak*

2 comments:

  1. sakit nye hatuh dari tangga bus..=.='

    ReplyDelete
  2. haha yes sakit giler , disebabkan malu, hilang rse sakit :) ngehh

    ReplyDelete