Friday, 4 November 2011

be strong girl :'(

Assalamualaikum


hari nih , aku terbaca blog sorang girl nih ,my FB's fren ,n okayy *amik tisuuu T.T
Alin :sedih sgt cerita dia, yes dia baru kena .tp aku dah melaluinye terlebih dahulu. actually memang susah nak lepaskan seseorang yang kite sayang ,n i admit it .me either .alin .seriously kite nanges time baca blog awak .just same as my story .ur boyfie thought that he always have troubled to u kan .die ckp yg die selalu susahkan awak kan . me too . my ex boyfie pon before we break pon die ckp camtuh .yes i'm confused that tyme.terus emo .that my fault too.tp alin sgt bertuah sbb korang still have feeling to each other ..but not me, he had no feeling to me . T.T . yes seperti yang alin ckp yang alin akan sayang kan dia kan sampai bilabila . ye ain pon but who's care kan .no one wanna heard that. instead him .maybe? alin kenapa nasib kite sama .y girl selalu kena . n y boy cant to takecare of girl's feeling haaaa? diorang tak tahu n diorang tak sedar yg that girl akan sedih sesangat . diorang tak paham . cer paham sikit hati perempuan .even perempuan tuh gangster mana pon .she still have a soft feeling tau .what kinda guy u r . n girl never stop to stalk her ex boyfie's wall okayy . ingat tuh (!)

boy selalu bg alasan yg sama , cant happy kan u lah ,selalu nyusahkan u lah ,tak pandai jaga hati u lah ,but who's care .kalau dah sayangggg tetap sayanggg even perangai macam kepayang .

so guys out there .renung2 kan ^^

p/s : Alin .takmo nanges2 okayy . be strong kayy girl :) muahh <3

No comments:

Post a Comment