Monday, 30 May 2011

sadnEss DAy

assalamualaikum para pembaca,disini aku nk cecite2 nan korang ,hmmm,badmood lah,badmood bermula pd kul 8 mlm td..cerita nye gini..kan hari rabu kan da plan nk hang out nan kawan2 at KL..then,ttibe ayah aku kate takleh pegi..die kate die risau anak yg die syg kne culik !! (mcm la ade yg nk culik)..sedih sgt..org da janji da..ttibe tak jadi,pe lagi aku dgr je ayah aku tak bg pegi..terus aku berlari masuk bilik smbil bawak roti..kononnye merajuk !! nak nangis je rse..tp tak leh..!! (kamu da beso mne leh nangis) !! pastuh mak aku dtg memujuk,die ketuk pintu bilik aku.."tuk2..kak long !! jum lah makan,klu tak makan nnti sakit perut " pastuh aku pon nyahut dr dlam..aku kate " takpela mak..biar je org sakit,org sihat pon bkn nye bleh g KL pon"..pastuh ayah aku dtg..n die kate "kak long,jgn lah camnih,,ayah risaukan kamu je..takpe2,ayah janji !! ahad nih kite sekeluarge g mandi2 at wet world "..pastu aku hnye diam je..konon majuk,,tak mo makan,,(pdahal bwak roti td persediaan utk lapar la tuh hehe)..dalam kesedihan yg amat sgt nih ,sempat agi update blog,,ish2 sedih sedih,,ni po tak kuar2 lg drp bilik nih..nk tunggu lg org pujuk..hehe..gedik kann,,!! haha..da la korang ,,drp sedih jd merepek da..haha..k la..FB memanggil tuh..daaaa..salam :D

2 comments: