Sunday, 5 June 2011

best ! best ! :)

hei hohohoho,ohok2..terbatuk plak !! ehem2..hari ni hari yg best n best !! bce title tuh!!..nk cite bnyak bende best ,(bpe kali ko nk ulang)..pertama..td g mandi manda nan familyy n jiran2 at wetworld SHAH ALAM ,taw kan?? tak taw sudah,,hehe..ok,best yg kedua plak ialah!! atukk aku si HELMI happy birthday ari nih.yay~~ epy beday tukk..smoga panjang umo dan dmurahkan rezeki yee,,!! best yg ketiga ialah..haha...*gelak plak die nih,,ade dak laki kol aku,,tp aku tak taw spe mse tuh.then terus aku off,bnyak kali die kol tp aku tak angkat..rpe-rpenye si PUTRA,HELMI,NAJIMIEY N NIZAR yg kol...err?? nizar tu tak knal la spe kann?? hehe..then td on9 FB jap..chatting2 nan HB boy si HELMI ni haa..so die explain an semua yg berlaku..then aku mntak maaf at die sbb ignore call die..then die kate "okayy"..pastu die mnx maaf at aku..sbb "link seram tuh" so aku pon kte..takpe..!! mcam hari raya plk kan2..ngee :) haaa..!! korang nk tngok tak pic aku nan pamilyy aku td..scroll ke bwh k !!

haa...ni lah WETWORLD tuu,,,sesak kan..ramai gile org pegi,,nk beli ticket pon beratur panjang..sakit pale aku td,,jd..klu korang nk g sini,pegi lah mse org tak ramai,i mean mse bkn cuti skolah lahh..!!dan jgn lpe sediakan losyen sunblock k...nnti hitam maaa..ngeee

npe la dorang nih...ish3,okeh,,kat luar wetworld tu ade tasik taw...tak silapnye nme tasik tuh..TASIK SHAH ALAM,,cantikk..!! b-for mandi kitorang g sini jap..tngok landskap !! lawa !!<---i mean tasik tuh lawa,,,bkn aku yg lawa,,ehehe..gedik kann..?

yeah !! ni model2 tasik nih..cewaah!! haaa,,tngok tu,,cantik kann,bkn aku la,,tp tasik tuh,,eish korang nih,,asyik puji aku jeh,,hehe:):)

LU LANGSI LU MATI!!

pinky girl...ttibe jd pink ??? magik tak tasik tuhhh...menyimpan seribu RAHSIA..*merepek da aku

yg depan tuh nme die YUNA,second tuh ERRA FAZIRA,third tuu nme die SITI NURHALIZA,,so bile jmpe dorang jgn lpe mntak autograf oke!! (nme sbnar : AIN,ELZA,ROZITA)

sebelum nk g mandi kite posing duluuuu...ahakzzzz...

HAPPY FAMILY AT HOME !!..yeah.ayah ,adik n mak..korang COMEL..woot !! bestnye mandi,,*bkn nk ajak org skali td..heh !!..sweet couple kan-kan???ngeee :)


oke!! after mandi td kitorang singgah jap at MASJID SHAH ALAM..utk solat asar,,sambil2 tuh tangkap la gambo,,rpe-rpenye dlm masjid tuh ade org jual2 lahhh..pe lg..aku shopping ar jap..dpt gak aku beli PASHMINA td..best gile arhhh..

nampak tak..spe lg tinggi?? tiang tuh ke aku,.yeah aku taw korang jawab ape??? mestilah AIN yg tinggi kannnn...hehe..(prasan je dak nih)

sooo,,,itu je lah aku nk tunjuk at korang ttg "BEST ! BEST ! :)" haaaa..best tak best tak?? tak best sudaaa..haha...just kiddin',,so skang aku nk chow k!! jum wat peace dulu macam akuuu at atas nih...pizzz?? haha..oke lah..daaa..assalamualaikum !!

p/s: bnyak bnyak lah spend mse nan familyy korang oke.,,,kerana familyy korang begitu berharga..!!

No comments:

Post a Comment