Saturday, 11 June 2011

WELCOME TO SCHOOL !

assalamualaikum guys !!
wehh skola dah bkak lahhh , lusa kite skola lahh...weeeee ! terharu aku hgg mengalirkan air mate *air mate bahgia..bahgia la sgt..
korang ape macam? gembira? bahgia?seronok gila? or ape ? aku taw mesti korang "waaa sengsara? berduka ? jd gila?" takpe2,aku paham..*kite samelah wehhh..bhahah :)

dah lah first2 ADDMATH ,mesti dpt kertas examnye,,aduiiii , menggeletar aku,terus jd pakinson..haha !
ahhh..tawakkal je lah,
pastu sejarah !! aiyoyo..mmg abih ler..tak dpt A sejarah, kne bebel lah nan ayah akuu...ayah aku da lah obses nan sejarah..
after rehat plak LK..lg dahsyat wehhhh,,,korang mesti tak taw mtplajaran ape LK tuh..haaa..itu mteplajaran LUKISAN KEJURUTERAAN"..ahahah..aku tak amik bio lah.,,aku amik chemistry,physics,add math,LK,n tambah SENI..tu je lah..*takpandai pon dak nih

okayy ,hari nih..siapkan brg2 skola..macam buku,kasut,baju skolah..buku pon bnyak yg ilang wehhh..tak taw mne aku ltak,maklumlah asyik mukabuku je kjenye..hehe

tpkan korang,aku sedih lah..sebb nnti mesti aku busy nan "homework" aku,smpai takleh nk update blog kan..
mesti korang akan rindu kat bdak ain nih..*prasan je kaw nih.

okayy la guys kite berhenti di sini dulu ye..nk g tandas jap..tak tahan da nih...bye2 :)

same2 lah kite nangis ye...waaaaaaa!! aku pon nk nangisss nihhhh !! waaaaa

p/s: ain mmg pemalasss,,jgn jd cam die okayyy :)

No comments:

Post a Comment