Saturday, 4 June 2011

SERAM !! TERKEJUT !!

hey guyssss !! aku nk cecite2 nan korang nih,seram wehhhh...seramm sgt....aku takuttt giler!! manggigil aku td,,, ni semua angkara atuk aku si HELMI !! *sori nme ko kuar,mmg ye pon kann!!..then gini cite nye,,si helmi nih soh aku bce blog die,so aku pon bce smpai habis,
mle2 aku tak syak pape la kannn...ttibe helmi soh aku bkak link yg aku pon tak taw ape isinye,,aku test la bkak,tp takleh,,then aku cbe bkak td,alhamdulillah da boleh bkak..then aku tengok profile FB dak2 je..tp seram lah gak FB die...sbb cam horror nye cite...

ttibe ,tgh khusyuk usha wall die

waaaaaaaaa !! kluar gamba hantuuuuuuuuuuu....terkejut giler aku...smpai menggigil aku nk type...seram wehhh...seram gile !! korang nk taw ke pebende tuh..ko g at blog helmi nih imstillchild.blogspot.com..korang usha die nih nye blog..n scroll bwh skali!! ade gmbar dak nangis rite !! atas sikit ade die tulis"link" klik ar tuh...gerenti kne heart attack bek nye !!

so BEWARE oke !! btw helmi...ko kne bertanggungjawab kpd sesiapa yg da takuttt..cam aku nih...serious aku takleh tdow...!! camne nih?? tawakkal je lahhh!!

p/s:kpd ibu mngandung,dan yg lemah jantung or under 18 pliss jgn tngok !! ape2 yg terjadi slahkan ATUK AKU SI HELMI SAKKAI k !! bye " ^o^

No comments:

Post a Comment