Tuesday, 26 July 2011

BLOOD ! hoo~

Assalamualaikum

heyya , boring kan, okayy, aku still in dilema lagi nih ,ye still demam dah tiga hari guaa demam beb,,
so aku dah tak tahan sgt duk at rumah ,aku pon poyo2 cam org sehat pergi sekolah td..
pagi td, aku dtg jeh ke perhimpunan ,kawan2 sume bimbing tgn aku, *ingat aku OKU pe,sori
aku kuat lagi lahh cehwahh..
pagi2 mmg aku rse kepala aku kurang panas,naik waktu rehat dalam pukul 10 camtuh
ttibe kepala ku berdenyut nyut pulok, aku gagahkan jua.. demi blaja kan,then mse nk balik waktu BI,fuhh mse tuh mmg dah lembik takleh nk kate apelahh kan,mata aku ttibe berair ,hidung aku merah,muka aku pucat
kawan aku pon nengok aku so scary la kan. tp aku ttp degil,aku ckp. "im okayy bebeh"

pastu , tyme nk balik ,aku tunggu mak aku jemput cam biase kul stu at depan skolah, tp yg geramnye mak aku nih amik lambat lah plak,dah lah kepala pening gilegile nih, so sabojelahh..
then , ttibe aku rse hidung aku berair,bkn hingus lah ngek, yg tuh dah lamo aku bersihkan *tak senonoh
aku pon cpat2 amik tisu pemberian izzati td, aku lap lah ,then aku terkezut gileh lahh, BLOOD lah wehh
omigod, kengkabut aku,nseb bek mak aku pon smpai,cpat2 masuk kete,jatuhkan sit then terus baring,
mak aku pon terkejut ,hidung gua berdarah,tp biase lah bg aku, tiap kali demam mesti hidung aku berdarah,tah pape tah..

balik umah terus mkn ubat n bersihkan lg BLOOD tuh, *bkn hingus tau
lpastuh ape lg,klau dah mkn ubat tuh mmg lentoklah lahh kan, bngun2 dah kul 6 ptg,sokayy lah,sakit kan ^^

k lahh ..smpai sini, :) bahbai

p/s : darah akan kuar drp hidung tiap kali aku demam, penyakit dr kecik .hehe

No comments:

Post a Comment