Friday, 22 July 2011

busy busy :)

Assalamualaikum

sori sebab dah lme wat blog gue nih terbiar jd semak samun ,bkn pe wehh,aku rse cam dah maleh nk post 
*yoyo oo je dulu semngat kan ^^ gebang lbeyh
sori lah beb..aku bnyak keje lahh.. buat nih buat tu nk jge anak2 lagi nk jge laki lagi..
*tu tiputipu

err .ok camnih. kat umah bnyak keje,jyeahh,mengemas rumah,wat keje2 anak dara kann
at skolah lg lah busy gile, nk jge bilik kaunseling,jge koperasi,handle program nih program tuh,g temuduga lah ape lah, *macam dah budak U je kann..bajet

tu jelahh yg busy nye kutt,oh ye busy nan facebook sekali..*chakk! da agak daa

k lah bye.. busy nih nk tdow petang..bye3 :)

p/s : kalau rse blog nih dah sengal.. bio je jnge mu dok hak laye..*sesat klate jap

No comments:

Post a Comment