Saturday, 9 July 2011

HELO HELO ?

Assalamualaikum

heya..rindu kite tak? tak..smpai hati..
rindu tak rindu waa ttp nk update gak..:p

kayy..hari nih , hari yg LOL aku..ayah aku beday n dpt free CALLING2, then ayah aku ckp
"kol lahh kawan2 kak long smpai puas sbb ayah dpt free call"
so aku pon dgn cepat melompattt..yay ! *tp pening nk kol spe je ek?
 
first skali kol aina yusob then borak2 jap pasal ehem2..then ckp pasal perabot then gossip2 sikit

lpastu lepak jap at umah si jiran aku nih haaa, rozita nmenye,*tak tau nk lepak mne dahh
so die pon nk tumpang sekaki lahh nk kol kawan,aku pon bg..sian kann
then after that,aku kol si sakkai jap,saje takde keje kann ^^ * i mean HELMI 
borak2 lah jap,tp suara die klakar ott,tergelak gelak aku ckp nan die,suara cam kartun *knekan kau mi haha
pastu die ckp die tgh wat folio sivik,perhh rajin nye lah,*kalau aku jgn harap nk wat,haha
then aku mlas nk gangu die wat keje,aku pon bye2 jap nan die,tp sebelum tu die suh aku kol KP n NAZMI
aku cam malas la gak,tp rozita nih menggedik suh kol..so aku pn kol lahh,kol si nazmi blurr,kol si KP langsung tak angkat,,kiciwa guehh,,*jkjk ..then nazmi pon send mcg die kte spe nih,dgn pantas aku suh die delete num ayah aku..then si KP lak tnye ni spe? pon dgn pantas aku ckp slah number,padahal..
tp si KP nihh degil ya amat,sebok beno nk tau aku spe then aku auta lahh yg nme aku aiman tajuddin..sedap tak nme die..hehe

start lah cite nye ber HELO HELO,
aku de ckp at helmi supaya jgn pecah rahsia ttg identiti aku tuhh,ttibe plak die nk lepak nan nazmi n KP
haiyoo,abih lahh,pecah segalanye..
ttibe nazmi kol,klam kabut aku nan rozita campak2 phone,smpai aku lari ke bilik air lahh,rozita lari ke dapur lahh,cam telephone tu nk meletup jehh,then kitorang angkat tp wat loud speaker then dgr dr jauh,hah *siut kan..kitorang tak ckp pape pon,takut nak bkak suara,rozita lah nih,suh kol sgt,
lme2 rozita pon bercakap,menggeletar kau tau,aku pon dah nyorok bwh sofa da..then dgr suara nazmi n KP..nk nangis pon ade,adui,ttibe dgr suara helmi aku piker helmi dah bkak rahsia,,da piker2 da nk blasah helmi lpas nih,,so conversation pon bermula,mula2 cam malu2 lme2 ngurat plak,haiyoo,apa pon tak boleyy
smpai berebut rebut nk berckp nan retis kite si rozita nih haa,si nazmi lahh,si nizar lah,si helmi lah,
tp yg kemaruk gile nan si retis kite nih nizar lahh,siap promote number phone lagitu,pon boleyy
bnyaklahh diorang ckp2,,aku da tak ingat dah,,hehe

aku tak bercakap,segan lah wehh,aku nih pemalu orgnye,hehe,,padhal,*aku takut lahh,hehe

klahh..pnjang dah nih,,kang tak terbace plak..k bye2 ! 

p/s : sori tukk ..aku tak ingat lahh,hehe

No comments:

Post a Comment