Wednesday, 2 November 2011

Ragam minggu exam MERDEKA !

Assalamualaikum

Hooreyy ! dah habih exammm , sebulan mengadap buku but now i'm FREE hulahulahoop !

nk terbang moleyhhh , hekhek happy gilo !

masa exam memang banyak ragam ,yess farabians also[myclass] biar kite listkan ape perangai2 yg terdapat ketika kami ber exam ,
masa exam LK 
first2 dtg sekolah smbil membawa beg LK yg bapak membesar tuh , then dgn langkah bismillah ,semua msuk kelas , duduk elok2 baik2 ,semua baik je ,senyapp sebab kami masih berkobar kobar nak jawab exam kenken ,*mulamula kami baikk ! ye tak meniru pongg -v-

masa exam BM
time exam nih pon kami masih baik dan sopan santun gituu , tapi ramai yg garu kepala , hihi biasa lah adat exam kenken.tp no hal lahh kami atasi nye dgn tabah , *takpusingkepalalagituh

masa exam BI
still lgi duduk diamm , tp ade mata yg berair ,ade yg geseh2 lantai ade yg dah gigit2 pen ,ade sedikit gelisahh di situ .tp kami still lg bolehh buatt ,yeahh *farabian memang hebakk

masa exam Math
haaa , masa nih dah ade yg nakal ekk ,siap kerling2 kawan kat sebelahh ek ek , siap buat isyarat mata sesama sendiri ,ish3 . *kite tak kite tak . hehe ade yg buat buat isyarat tangan lah , ok tak parah lagi nih

masa exam Sejarah
yess masa exam nih dah dalam perkembangan brutal , siap tanya betul2,ade yg berjalan kesana kesini , *cikgu buat derkk je . biasa lah cikgu Wahab memang camtuh . spoting ken , tp aku pon dah agak sengal jugak siap pergi kat meja syafikah , then usha kertas die , aku tanya "ohh kau buat tukang kayu ek" syafikah tanpa menyedari terus jawab "ha'ah" tehtibe syafikah separuh menjerit "woii meniruuu !!" terus aku gelakk bahak2 . bukan meniru cuma bertanya . tak salah kankan^^ hehe . sorry syafikahh ^_^

masa exam Agama
yeee kami menyesal meniru , tp mse exam agama , semua berebut nak duduk sebelah imam *panggilan for ariff amirul .sebab sebab die terror agama , nama timangan pon imam kenn ,semua pggil2 die suh duduk kat sebelahh ,tp imam kuatkan hati dan tabahkan iman utk duduk nun di hujung ,supaya semua tak dapat tiru die .amekawww . imam brutal tuh ,semua buat muka toya ,tp habih jugakk jawab

masa exam AddMath
jyeahh ! exam yg membunuh pelajar ,cepat buat muka annoying -..-" masa jawab semua berpeluh gile2, tak terkecuali saya !*time nih takde yg meniru ,gile nak meniru ,semua muka frustttt ,ughh ,aku pon hampir mengalirkan air mata #susahgilawakkkk# .habih je exam addmath ,semua menjerit ! yess me either ,aku siap berair mata tauu,semua jerit "ughh susahnye addmath" ,taknak kenang lagi .humm :'>

masa exam physics
exam nih kami agak senang sedikit :) senyum je menjawab tanpa meniru ! *tak macam addmath .heh nyampah. semua bajet yakin bolehh buat ,kalau failed jugak ,taktauu lah aku . *hint pon dah bg ,ape lagi . hoho.pecah rahsia .

masa exam chemistry
paper 1 kami bolehh buat . yay kami boleh buat , smpai2 je paper 2 , ok kami meniru balekk ,but chemist aku tak meniru , saya nak buat seikhlas hati saya , ehek ehek , tp td last exam paper 3 chemist dan *sivik&pj .alahh tak yah baca lah . tp masa exam exp. chemist td  sorry , i meniruu youu . tak tak bukan meniru lahh cuma bertanya kepada huwaina secara senyapsenyap . mintak clue je pongg , moleyhh kengg . hhihihiuh ^^

#lupa ade exam sivik n PJ ,#
time nih semua goyang kaki ,borak2,nyanyi2, ehem ehem , sivik je ponn . PJ je ponn , tp time menjawab soalan memang takde sivik . sorry to sayy , aku jawab sivik n Pj smbil makn coklat pemberian nabila , haha *lapo wakk.tp dengan tibetibe cikgu disiplin masuk #ehmak kau pocot cepat simpan coklat dalam angry bird[pencilcase]. ok kami jd baik balikk , semua serious menjawab . padan muka kauu ! tau takutt .HAHA

tapi ape2 pon , sekarang MERDEKA ! MERDEKA !
tanggal 02 bulan 11 2011 . merdeka merdeka tetaplah merdeka, ia pasti menjadi sejarah 
semua baling topi segi empat . yayyyyy ! cehwahh berangan kuasa lapannnnn 
smoga result tak mintak kaki lagi . aminnn :)

p/s : harinih farabians raikan habisnye final exam ke WWM . wayang n bowling lerr ape lagi . sorry i tak pegi . nak raikan dgn kawan2 pesbuk n blog . hehe .sygg korangg <3

No comments:

Post a Comment